gnfanatic

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Posted In:


  • Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2232

    Good post man, I appreciate it. What pissed me off is that the sub specs state that the ring is .600 inch thick. So I made a flush mount thats .600 thick with my router. 1 week later I get a sub with this massive rubber thing around thats like 1.5 inchs thick. Not flushed anymore! I was thinking of taking the rubber ring out, isntall sub and then use something to go over the ring.

    Thaanks
    Ralph


    Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2229

    Hey DB, I went in there and I still cant post a pic though?? Or am I over seeing it?

    thanks
    ralph


    Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2226

    I dont nkow yet, I am go9ing to order some Zed audio amps. I am only going to be pushing 600 watts to it. Yes, I have a 1986 Buick GN with mucho mods to it, another toy 🙂 I would post a pic but looks like this forum does not allow it, no option.

    see ya
    Ralph


    Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2224

    eh, I took it out and put 1/2 wide speaker gasket I bought at partsexpress., It would have bothered me if I didnt do it 😀


    Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2223

    thanks john, I will try this for now and see how it goes. Have a great Holiday.


    Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2221

    oh christ, I didnt realize I need to use foam as well, I have it to. I thought that rubber was a sealer. the sub is sealed for sure, no leaks at all and I tested it. should I take it out again?? I know the rubber isnt glued to frame, but when it is perfect wiht one hole it is a little offset with others.

    thanks
    Ralph


    Member
    gnfanatic on · in reply to: How do you mount a AV12 correctly??????????? #2219

    Thanks John, I jsut installed them, I ahd a bunch of 1.25in steel ones, looks good with the metal cone. The rubber still does not sit flat eprfect with them becuase the holes do not line up perfect. I guess I am being to anal. I love the love of the sub. Question for ya. I am running the sub at 1 ohm. I connected BOTH neg terminals together wiht the neg wire from box and both pos together with the pos wire from box, os this right?

    thanks
    Ralph

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)